Kino Sloboda Lovran
 
 

ŠTRUMPFOVI 2

23. i 30. rujna u 17:00 sati

Smurfs 2

Originalni naslov: Smurfs 2

Redatelj: Raja Gosnell

Uloge: Božidar Smiljanić, Mladen Vasary, Ana Kraljević, Dinko Vujević

Žanr: animacija, avantura, komedija, obiteljski, fantazija

Sinopsis: U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije Štrumpfovi, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Zloćke“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 23. i 30. rujna s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 17:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.


POČINJEM PONOVNO

23. RUJNA u 20:00 sati

Home Again

Originalni naslov: Home Again

Redatelj: David Robert Mitchell

Uloge: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolf

Žanr: romantična komedija

Sinopsis: Reese Witherspoon tumači ulogu razvedene četerdesetogodišnje Alice, majke dvoje djece koje se nakon ljetnih praznika vraćaju u školske klupe. Kako bi svoj život vratila u normalu, seli se u rodni Los Angeles te odluči burno proslaviti svoj rođendan. Tijekom proslave upoznaje tri mladića koji su doslovno švorc i bez krova nad glavom te im Alice ponudi da privremeno svi žive u njenoj kući. Zaplet nastaje kada se Alice zaljubljuje u jednog od mladića dok se istovremeno njezin bivši muž (Michael Sheen) želi vratiti kući.

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 16. i 23. rujna s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 20:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.