Kino Sloboda Lovran
 
 

MALI PRINC (u 3D formatu)

29. travnja i 06. svibnja u 17:00 sati

The Little Prince

Originalni naslov: The Little Prince

Redatelj: Mark Osborne

Uloge: Jeff Bridges, Mackenzie Foy, Rachel McAdams, Marion Cotillard

Žanr: animirani, fantazija, obiteljski, avantura

Sinopsis: Filmska animirana verzija kultnog remek djela Antoinea de Saint Exuperija. U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema za svijet odraslih u kojem žive. Djevojčicin susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar. On će Djevojčicu upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće. Svijetom u koji je on sam davno zakoračio a sve zahvaljujući Malom princu. Tu će započeti putovanje Djevojčice, putovanje u vlastiti izmaštani svijet i u svijet Malog princa. Tu će Djevojčica otkriti da je ljudska povezanost ono što je esencija zbivanja i može se vidjeti jedino srcem...

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 29. travnja i 06. svibnja s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 17:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.


MOJ BLIND DATE

29. travnja i 06. svibnja u 20:00 sati

My Blind Date With Life

Originalni naslov: Mein Blind Date mit dem Leben

Redatelj: Marc Rothemund

Uloge: Kostja Ullmann, Jacob Matschen, Anna Maria Mühe, Johann von Bülow

Žanr: komedija, drama, biografski

Sinopsis: Moj Blind Date na veliko nam platno donosi toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji kao tinejdžer postane gotovo slijep. Umjesto da sluša sve one koji mu govore da bude realističan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu. Ne spominjući nikome svoju slabovidnost, dobije mjesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Münchenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmaši sva očekivanja i uspije se provući uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maxa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje se raspadati.

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 29. travnja i 06. svibnja s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 20:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.