Kino Sloboda Lovran
 
 

ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO 3D

01. i 08. travnja u 15:00 sati

Smurfs Lost Village 3D

Originalni naslov: Smurfs: The Lost Village 3D

Redatelj: Kelly Asbury

Uloge: Mila Elegović, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Alma Prica

Žanr: animirani, avantura

Sinopsis: Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 01. i 08. travnja s početkom u 15:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 15:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.


TRAG ŽIVOTA

01. i 08. travnja u 19:00 sati

Life

Originalni naslov: Life

Redatelj: Daniel Espinosa

Uloge: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada

Žanr: SF, triler, horror

Sinopsis: Priča znanstveno-fantastičnog trilera TRAG ŽIVOTA vrti se oko šesteročlane posade na međunarodnoj svemirskoj postaji koja se nalazi na rubu jednog od najvažnijih otkrića u povijesti civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to itko mogao očekivati…

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 01. i 08. travnja s početkom u 19:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 19:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.