Kino Sloboda Lovran
 
 

VRAPČIĆ RICHARD

22. i 29. srpnja u 17:00 sati

A Stork's Journey

Originalni naslov: A Stork's Journey

Redatelj: Toby Genkel, Reza Memari

Uloge: Fran Pocrnić, Lucija Barišić, Dražen Bratulić, Goran Vrbanić

Žanr: animirani, avantura

Sinopsis: Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 22. i 29. srpnja s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 17:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.


SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI

22. i 29. srpnja u 20:00 sati

Spider-Man: Homecoming

Originalni naslov: Spider-Man: Homecoming

Redatelj: Jon Watts

Uloge: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei

Žanr: akcija, avantura, SF

Sinopsis: Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May (Marisa Tomei), a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture (Michael Keaton).

Film se prikazuje u kinu "Sloboda" Lovran 22. i 29. srpnja s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti subotom u biljetarnici kina "Sloboda" Lovran od 12:00 do 20:00 sati.

Cijena jedne ulaznice je 15 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.